another Muslim story…

Archive for November 23, 2015

you, my lil bff

—–@ today is your day.

Exactly a year ago, 22 November, you were born into this dunya as a khalifah inshaallah and definitely as a traveller..

Thank you Allah sebab dah pinjamkan seorang hamba Allah yang sangat a very good-boy pada kami suami isteri… Subhanallah Usaid cerdik angat, cepat belajar, kadang-kadang cheeky, buat lawak hiburkan hati umi abi.. tapi bila angin ribut kus-kus dia datang, time tu umi rasa nakkk je bungkus dia masuk perot balik ni hah LOL

Dear Usaid,

Terima kasih sebab dah ajar Umi jadik monster. Only now i realised that i actually have ten multi-functional fingers. Umi mintak maaf as am far from perferct to be a good mom to you.. kadang umi garang, banyak masa umi sayang taw..

Umi promise to protect you all the time, cuma kalau ada cik lipas thorbang, umi terpaksa surrender dulu (>.<)

Umi tak mintak banyak, umi cuma nak Usaid hidup untuk tunaikan janji pada Tuhan. Moga Umi dapat kembalikan Usaid pada Tuhan dalam nikmat iman & islam :’)

 

HAPPY BIRTHDAY Usaid bin Muhammad Harith…

umi sayang Usaid to the moon and back lah hiks

IMG_4063[1]

Allahumma faqihhu fiddeen wa ‘alimhu taweel